Workshops en cursussen

Workshops en cursussen

Is fotograferen je passie? Wil je je talent beter benutten, maar je weet niet goed hoe? Wil je leren hoe je je creativiteit tot uiting laat komen en hoe je fotografische technieken het best toepast? Dan zijn deze workshops en cursussen echt iets voor jou.

Ik geloof dat je een verfrissende kijk op het leven krijgt door te leren hoe je de schoonheid van de wereld op een creatieve manier kunt tonen. Ik help en inspireer je dan ook het boeiende van fotografie te ontdekken en onder de knie te krijgen.

Mijn cursussen onderscheiden zich vooral door enthousiasme, professionaliteit, het duidelijke lesmateriaal, en de kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Op dit moment zijn er verschillende lopende zoals:

Altijd al eens in een studio willen fotograferen ? Tijdens deze workshop kan het allemaal !. Alle theorie welke je nodig hebt om in de studio te kunnen fotograferen komen aan de orde zoals: meten van het licht, aansturen van de flitsers, ca

Klik hier voor meer info over deze cursus

Deze workshop van één ochtend is perfect voor jou als je je digitale camera beter wilt leren kennen en je je camera in één avond van de automatische stand af wilt krijgen. Wil je ontdekken hoe verschillende standen van je camera.....

Klik hier voor meer info over deze workshop

Deze basiscursus van 6 avonden is speciaal voor alle nieuwkomers in de fotografie! Heb je een camera en fotografeer je altijd op de automatische stand? Dan is deze basiscursus fotografie echt iets voor jou! Haal meer uit jezelf en .....

Klik hier voor meer info over deze cursus

Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto ? Al wel eens met (meerdere) opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet uit wat je in gedachten had ? Dan wordt het hoog tijd voor deze workshop strobist Fotografie.

Klik hier meer voor info over deze workshop

In deze workshop leer je om alles uit je externe flitser te halen. Je ontdekt alle mogelijkheden die de (externe) flitser te bieden heeft. Na deze workshop weet je welke instellingen je toe kan passen bij welke situatie.

Klik hier voor meer info over deze workshop