Workshop Strobist Fotografie

Workshop Strobist FotografieStrobistfotografie

Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto en wil je opvallen met bijzondere foto’s ? Al wel eens met opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet uit wat je in gedachten had ? Dan wordt het hoog tijd voor deze workshop strobist Fotografie. In deze cursus leren we je alles wat strobisten moeten weten.

Van de techniek die er allemaal bij komt kijken tot aan alle creatieve mogelijkheden zoals: Balanceren met omgevings- en flitslicht, High- en low speed sync, het werken met kleurgels en rook, speciale compositie’s enz..

Niveau ?

Deze cursus is een vervolg op de basis-/starterscursus of voor iedereen die al redelijk bekend is met zijn camera en deze manueel kan bedienen.

Hoeveel lessen ?

Tijdens deze workshop ga je in 2 bijeenkomsten ontdekken wat strobist Fotografie is.

We beginnen de serie met een theorieavond waarin we vertellen over flitstechnieken, instellingen, creatieve mogelijkheden, gebruik van lichtververvormers, kleurgels, do’s en don’ts en nog veel meer.

De tweede is een echte doe dag. We gaan een hele zaterdag (buiten) aan de slag met diverse opstellingen en technieken en gaan veel toepassen wat we de eerste avond hebben geleerd. De lunch is inbegrepen die dag!

Wat heb je nodig  ?

* In ieder geval een camera waarvan je weet hoe je hem bedient. De begrippen sluitertijd, diafragma, ISO, Witbalans en Raw zijn geen verrassing voor je.

* Je weet hoe je in de M, S(Tv) en A(Av) stand fotografeert.

* Mocht je zelf een flitser hebben, dan neem je deze mee en anders geen probleem, ik heb er voldoende liggen.

Wanneer ?

Op dit moment is er nog geen datum voor deze workshop gepland.

Kosten ?

De workshop bestaat uit 1 avond en 1 hele dag en kost € 119,00

Aanmelden ?

Wil je je aanmelden voor één van deze workshops ? Klik op deze link