Workshop flitsfotografie

In deze workshop leer je om alles uit je externe flitser te halen. Je ontdekt alle mogelijkheden die de (externe) flitser te bieden heeft. Daarnaast wordt uitleg gegeven over de techniek en de werking van de flitser. Tijdens de special krijg je leuke, uitdagende opdrachten en persoonlijke aandacht. Na de special flitsen weet je welke instellingen je toe kan passen bij welke situatie.externe flitser

Er wordt uitleg gegeven over bepaalde termen die van belang zijn als je gebruik maakt van je flitser. Je leert onder andere termen als het eerste en tweede gordijn, het richtgetal, de synchronisatietijd en de verschillende standen. Daarnaast leer je de instellingen van je flitser af te stellen op het aanwezige licht. Het correct belichten van je onderwerp komt uitgebreid aan bod, zodat na de special je foto’s nooit meer onder- of overbelicht zijn.

Doordat je samen met een kleine groep bent, is er veel persoonlijke aandacht. Er is ruim de tijd om je vragen te stellen. Naast een leerzame les staat plezier maken in een informele sfeer voorop.

In deze workshop flitsfotografie leer je om alles uit je externe flitser te halen. Je ontdekt alle mogelijkheden die de (externe) flitser te bieden heeft en pas je vooral de theorie toe in de praktijk.

Niveau:

Deze workshop is voor starters / beginners in de fotografie maar ook voor iedereen die al langer fotografeert en meer kennis wilt krijgen over zijn opzetflitser.

Hoeveel lessen:

Deze workshop bestaat uit een 3 uur durende workshop

Wat heb je nodig?

  • Een spiegelreflexcamera of een compactcamera waarbij je de sluitertijd, het diafragma en de iso-waarden afzonderlijk van elkaar kunt instellen op de M-stand.
  • Externe flitser (mocht je deze nog niet hebben, laat het me weten, waarschijnlijk kun je er één van ons gebruiken)
  • Handleiding van de camera
  • Geheugenkaartjes
  • Volle batterijen

Wanneer ?

Op dit moment staat er nog geen workshop gepland.

Kosten en aanmelden ?

De gehele workshop kost slechts € 67,00

Waar ?

Het adres waar de workshop wordt gegeven is: de Hork 1, 5432 NS Cuijk

Klik op deze link om je aan te melden