Weblog

Workshop “Leer in één avond je camera kennen”

  • 15 april 2017

Workshop “Leer in één avond je camera kennen”

Deze workshop is perfect voor jou als je de digitale camera beter wilt leren kennen en je de camera in 1 avond van de automatische stand af wilt krijgen. Wil je ontdekken hoe verschillende standen van je camera werken? Wil je weten hoe je sluitertijd, diafragma en de ISO-waarde kunt gebruiken om topfoto’s te maken?

In deze workshop breng je alles direct in de praktijk, met je eigen camera. Je leert de basisbegrippen van fotografie kennen en hoe je een technisch goede foto kunt maken. Welke effecten kun je bereiken met de instellingen van je digitale camera?

Aan het einde van de workshop ken je jouw digitale camera van voor tot achter en kun je fantastische foto’s maken, precies zoals jij dat wilt. Doe ook mee en ervaar deze topworkshop vol leerplezier met je eigen digitale camera.

Deze workshop is prima geschikt voor jou als je je camera beter wilt leren kennen en deze in 1 avond van de automatische stand af wilt krijgen. Wil je ontdekken hoe verschillende standen van je camera werken? Klik hier voor meer info of klik hier om je aan te melden.

Niveau:

Deze workshop is voor starters / beginners maar ook voor gevorderden die al jaren lang op de automatische stand fotograferen en de creatieve mogelijkheden van de camera beter willen benutten.

Wat heb je nodig?

Een spiegelreflexcamera of een compactcamera waarbij je de sluitertijd, het diafragma en de iso-waarden afzonderlijk van elkaar kunt instellen op de M-stand.
Handleiding van de camera
Geheugenkaartjes
Volle batterijen

Wanneer ?

Er zijn al een aantal data gepland, zowel in Cuijk als in Nijmegen maar er zullen er binnenkort snel meer volgen. Op dit moment staan gepland:

In Cuijk op Donderdagavond 18 Mei van 19.00 tot 22.00

In Cuijk op Woensdagavond 13 Juni van 19.00 tot 22.00

In Nijmegen op Dinsdagavond 04 Juli van 19.00 tot 22.00

In Nijmegen op Dinsdagavond 16 September van 19.00 tot 22.00

Waar ?

In Cuijk op de Hork 1a in het gebouw van Jako en in Nijmegen in het gebouw van Startup op het stationsplein. We hebben daar een schitterende locaties met voldoende ruimte en waar alle presentatie mogelijkheden ruimschoots aanwezig zijn.

Kosten en aanmelden ?

De gehele workshop kost slechts € 67,00 incl. koffie/thee en een naslagwerk om alles op je gemak nog eens na te lezen en/of te oefenen.

Wil je je aanmelden of heb je wellicht nog vragen ? Stuur een mail naar: info@peterdekoning.net of meld je aan via deze link.