Weblog

Workshop Strobist Fotografie op locatie

  • 2 juli 2016

Workshop Strobist Fotografie op locatie

Op zoek naar meer dynamiek en spanning in je foto en wil je opvallen met bijzondere foto’s ? Al wel eens met opzetflitsers in de weer geweest maar kreeg je er niet

Workshop Urban fotografie in Duisburguit wat je in gedachten had ? Dan wordt het hoog tijd voor deze Workshop strobist fotografie op locatie.

In deze cursus leer ik je alles wat strobisten moeten weten. Van de techniek die er allemaal bij komt kijken tot aan alle creatieve mogelijkheden zoals: Balanceren met omgevings- en flitslicht, High- en low speed sync, het werken met kleurgels, lichtafval,  enz..

Tijdens deze special ga je in 3 bijeenkomsten ontdekken wat strobist Fotografie is.

We beginnen de serie met een theorieavond waarin we vertellen over flitstechnieken, instellingen, creatieve mogelijkheden, gebruik van lichtververvormers, kleurgels, do’s en don’ts en nog veel meer.

De tweede avond is een echte doe dag. We gaan een hele zaterdag (buiten) aan de slag met diverse opstellingen en technieken en gaan veel toepassen wat we de eerste avond hebben geleerd. De lunch is inbegrepen die dag!

De laatste bijeenkomst besteden we aan het eindresultaat: de foto.
Wat kan je doen in de nabewerking, hoe wordt de foto nog sprankelender en waar je inspiratie op kan doen. Je beste 3 foto’s gaan we bespreken zodat je genoeg bagage hebt om met dit onderwerp thuis aan de slag te gaan.

Meer info klik op deze link

_PKO0126

 

_PKO1477-bewerkt