Peter de Koning Fotografie Cuijk

Peter de Koning Fotografie Cuijk

Je bent op zoek naar een fotograaf die past bij jouw stijl? Je wilt het net even anders dan wat je tot nu toe bent tegengekomen ? Als freelance fotograaf weet ik hoe

belangrijk het is om jezelf te onderscheiden, dat staat absoluut centraal bij Peter de Koning Fotografie Cuijk.

BEDRIJFSREPORTAGE’S

De afgelopen jaren heeft Peter de Koning Fotografie Cuijk vele opdrachten uitgevoerd voor zowel particulieren als zakelijke klanten en ervaringen opgedaan in veel vakgebieden binnen de fotografie. Na het behalen van het “vakdiploma fotografie” aan de fotovakschool Boxtel ben ik mij vooral gaan toeleggen op studio- en bedrijfsfotografie. Voor vele bedrijven heb ik al reportage’s mogen maken voor hun website, catalogussen, nieuwsbulletins enz..

FOTOSHOOTS

Een mooie, sprekende foto van jezelf, je familie of van je vrienden is een waardevol bezit. We maken zelf honderden foto’s per jaar met onze mobiel maar hoeveel foto’s daarvan zijn de moeite waard om af te drukken en op te hangen? Met het verstrijken van de jaren wordt een mooie foto alleen maar waardevoller en hoeveel echt mooie foto’s heb je zelf in huis? Dus wacht niet langer, verras jezelf, je man of vriend(in) met mooie foto’s van jezelf want ook van jou maak ik mooie foto’s, ik beloof ’t je!

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

Peter de Koning Fotografie Cuijk

Peter de Koning Fotografie Cuijk

Naast mijn activiteiten in de fotografie geef ik ook workshops en cursussen aan zowel beginners als gevorderden. Deze workshops en cursussen geef ik samen met fotoclub.nl uit Eindhoven en vanaf November ook vanuit Cuijk / Nijmegen. Momenteel bestaat het aanbod van deze cursussen uit:

 

_pko2930STROBISTFOTOGRAFIE

Het werken meerdere flitsers, aangestuurd door draadloze zender en ontvangers, oftewel het zogenaamde “Strobistfotografie” is waar ik mezelf de laatste jaren in gespecialiseerd heb. Deze techniek gebruik ik veel voor opdrachten van klanten en daarnaast geef ik ook workshops en cursussen in deze vorm van fotografie.