Fotoshoot

Fotoshoot

Een mooie, sprekende foto van jezelf, je familie of van je vrienden is een waardevol bezit. We maken zelf honderden foto’s per jaar met onze mobiel maar hoeveel foto’s daarvan zijn de moeite waard om af te drukken en op te hangen? Met het verstrijken van de jaren wordt een mooie foto alleen maar waardevoller en hoeveel echt mooie foto’s heb je zelf in huis? Dus wacht niet langer, verras jezelf, je man of vriend(in) met mooie foto’s van jezelf want ook van jou maak ik mooie foto’s, ik beloof ’t je!

Een gemiddelde fotoshoot duurt circa 1 tot 1,5 uur. Bij specifieke wensen kan het zijn dat er meer tijd nodig is. Voor een fotoshoot gelden er 2 tarieven afhankelijk of deze in de studio is of op locatie.

  • Fotoshoot in de studio: € 89,00
  • Fotohoot op locatie: € 75,00 (excl. reiskosten)

Na de fotoshoot ontvang je van mij een pincode waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke pagina. Op deze pagina staan dan de foto’s van jouw / jullie shoot. Via het winkelwagentje kun je vervolgens de bestanden en/of de foto’s bestellen precies zoals jij ze wilt hebben. Gewone afdrukken, op canvas, dibond, achter plexiglas, als magazine, op hout en nog veel meer…  Om een idee te krijgen hoe deze persoonlijke pagina werkt, kun je hier inloggen op de DEMO pagina met pincode: 81242

Voor een kompleet overzicht wat de kosten zijn van afdrukken en/of digitale bestanden, kun je hier een prijslijst downloaden.

Enkele voorbeelden uit de studio:

 .

Enkele voorbeelden op locatie: